Line Røddik indstiller en flot fodboldkarriere

Line Røddik Indstiller En Flot Fodboldkarriere
Tilbage
17. december 2020
Den tidligere landsholdsprofil Line Røddik indstiller fodboldkarrieren, og har dermed spillet sin sidste fodboldkamp for klubholdet FC Nordsjælland.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Fodboldbilleder.dk

Brøndby IF, FC Rosengård, FC Barcelona, Ajax og nu snart forhenværende FC Nordsjællandspiller. Listen er flot og lang, og udover en masse kampe i både danske og internationale ligaer, kan den 32-årige profil også skrive 132 kampe for A-landsholdet på cv’et. Nu har den erfarende fodboldspiller valgt at lægge fodboldstøvlerne på hylden, og ifølge Line selv, er beslutningen taget på det helt rigtige tidspunkt:

- Det er en beslutning, som har været på vej, og ikke noget der er sket fra den ene dag til den anden. Da jeg kom hjem til Danmark, vidste jeg godt, at det var der det bar hen.

Med sin danske klub kunne Line Røddik og resten af FC Nordsjælland-holdet løfte pokalen i foråret, da de slog FC Thy – ThistedQ i finalen og blev pokalmestre. En kamp, som kunne have være blevet Lines sidste:

- Jeg kunne godt have sagt farvel efter pokalfinalen i foråret, men jeg var ikke på toppen, og ville hellere slutte nogenlunde skades fri af, fortæller den nu tidligere FC Nordsjællandspiller og tilføjer, jeg elsker at spille fodbold og stå på den fodboldbane, så havde jeg ikke haft de skadesproblemer, så havde jeg måske fortsat.

Selvom det måske er kroppen der siger mest fra, når fodboldkarrieren nu siger stop, er det en taknemmelig liga- og landsholdsprofil, der ser tilbage på mange vellykkede år på fodboldbanen i ind- og udland:

- Det har været en fed rejse at være på, og alle oplevelser har hver sin tid. Da jeg som 18-årig måtte aflyse min egen fødselsdag, fordi jeg fik landsholdsdebut, slutrunderne med landsholdet, da vi vinder sølv i Holland i 2017, og i Lyon, hvor vi vandt alt, hvad vi kunne vinde, opremser Line og tilføjer, jeg har svært ved at sige, at én ting er det største.

Og til spørgsmålet om, hvad fremtiden nu bringer, er der da heller ikke tvivl om, hvor stor en betydning, fodboldoplevelserne har haft:

- Jeg er blevet meget opmærksom på, at jeg virkelig brænder for at gøre kvindefodbolden bedre. Jeg har haft mange fede fodboldoplevelser, og jeg vil rigtig gerne gøre det endnu bedre, for den næste generation, og være en del af, at gøre kvindefodbolden endnu større, afslutter Line.