3. runde lagde ud med en vaskeægte perle!

3. Runde Lagde Ud Med En Vaskeægte Perle!
Tilbage
24. august 2021
Der er i sæsonen indtil videre scoret mange mål, og 3. spillerunde var ingen skuffelse. Især ét mål kan allerede nu lægge billet ind i kampen som sæsonens mål.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: AGF Foto

Der var på forhånd lagt op til spændende kampe og vigtige point, som skulle hentes, inden 3. spillerunde gik i gang. Og mens nogle gik skuffede fra grønsværen, så kan andre se tilbage på en på spillerunde med tilfredshed.

AGF – KoldingQ: 2-1

Fredag aften blev rundens supermatch skudt i gang. Hjemme tog AGF på Ceres Park mod KoldingQ. Begge hold havde forinden denne spillerunde ikke formået at hente en sejr og derved vigtige point for at holde sig væk fra bunden af tabellen. Vi skulle også hen i 2. halvleg, før et mål kunne sikre et af holdene de tre point på kontoen. I 58. minut fik aarhusianerne med en lang bold på tværs skabt ubalance i KoldingsQ forsvar. Sofie Bloch forsøgte at sætte hovedet på, men mislykkedes, og bolden endte derfor ude ved Julia Mortensen, som fra baglinjen kunne spille bolden til en helt fri Julie Poulsen. Herfra sætter hun den sikkert ind. Knap 14 minutter skulle der dog gå, før KoldingQ fik udlignet. Med en fremragende første berøring på en aflevering af Signe Hansen Baattup får Freya Winter skabt plads til sig selv og kan med venstrebenet lægge bolden ind i bag stregen. Længe så det så ud til, at begge hold skulle tage derfra med ét point hver. Men dybt inde i overtiden fik AGF et frispark langt udenfor feltet. Herfra bankede Tina Fremo bolden op trekanten. Et helt fantastisk frisparksmål! Og derfor er det i sidste ende AGF, som kan skrive tre point på kontoen, mens KoldingQ må gå skuffet fra banen.

FC Nordsjælland – FC Thy-ThistedQ: 1-3

Der skulle ikke gå, mere end fem minutter før FC Thy-ThistedQ havde bragt sig foran i opgøret mod FC Nordsjælland. På en god aflevering af Lise Dissing fik hun spillet Beate Markussen helt fri, som for første gang denne søndag eftermiddag på Right to Dream Park fik netmaskerne til at blafre. Der gik, ikke mere end ti minutter før FC Nordsjællands netmasker igen var i bevægelse, da Rikke Dybdal bragte FC Thy-ThistedQ foran 0-2. Og igen i 32. minut var Rikke Dybdal igen på pletten, da hun bragte nordjyderne yderlig foran. Derved var kampen reelt set lukket. Det lykkedes dog FC Nordsjælland at reducere til 1-3, da Anna Karlsson får sat sidste fod på efter en frisparkssituation. FC Thy-ThistedQ henter dermed sæsonens anden sejr.

Fortuna Hjørring – AaB: 3-0

Rundens sidste kamp blev spillet mandag aften, hvor Fortuna Hjørring hjemme tog mod Aab. Efter lige knap 16 minutter blev der begået et straffespark mod Fortuna Hjørrings Indiah-Paige Riley. Det straffe tog Emma Snerle sig sikkert af, og Fortuna bragte sig foran 1-0. I en frisparkskombination mellem Emma Snerle, og Olivia Møller Holdt fik Fortuna Hjørring bragt sig yderlige foran, da Holdt, fik sparket bolden indover AaBs forsvarsmur uden mulighed for Emberly Sevilla i målet at redde den. I 80. minut var Emma Snerle igen målfarlig, og det lykkedes hende også at få bragt Fortuna Hjørring foran til slutresultatet 3-0. Derudover har Emme Snerle nu scoret seks mål i tre kampe og ligger i front af topscorerlisten.

Det var dermed tredje spillerunde. Med mandagens sejr er det nu Fortuna Hjørring, som indtager førstepladsen i Gjensidige Kvindeliga. KoldingQ og AaB har stadigvæk deres første point til gode. I næste weekend bliver fjerde spillerunde sat i gang. Som altid kan alle kampene ses på Viaplay, samt rundens supermatch kan også ses på TV3 Sport.